вівторок, 12 червня 2007 11:11

Пасажирський потяг зійшов з рейок в Індії, є жертви

Пасажирський потяг зійшов з рейок на південному сході Індії, дві люди загинули, 40 отримали поранення.

Потяг виходив з розташованого на узбережжі Бенгальської затоки портового міста Вішакхапатнам в штаті Андхра-Прадеш в місто Хаура в штаті Західна Бенгалія. Інцидент відбувся в понеділок пізно ввечері недалеко від станції Дувада в 20 кілометрах від пункту відправлення. Причина аварії встановлюється.

Великого числа жертв вдалося уникнути завдяки тому, що потяг йшов з невеликою швидкістю, повідомив в ефірі телеканалу "Таймз нау" представник місцевих залізниць.

Це не перша залізнична катастрофа в штаті Андхра-Прадеш. Восени 2005 року через безперервні проливні дощі там обвалився міст, коли по ньому проходив пасажирський потяг. Тоді загинули 150 чоловік.

Індія володіє однією з найрозгалужених залізничних мереж в світі. Перша гілка була запущена в експлуатацію в 1853 році. Сьогодні протяжність залізниць Індії складає 63 тисячі кілометрів. Щодня індійські потяги перевозять 14 мільйонів пасажирів, повідомляє РІА Новости.


Зараз ви читаєте новину «Пасажирський потяг зійшов з рейок в Індії, є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі