четвер, 04 вересня 2008 14:50

Пасажир метро вижив, проїхавши затиснутим між вагонами (ФОТО)

 
Пасажир московського метрополітену 52-річний Михайло Борісенко дивом залишився живий, проїхавши одну станцію між вагонами - туди він попав через те, що був затиснутий натовпом.

За словами чоловіка, того дня він їхав з кладовища, сів в метро і проїхав дві зайві зупинки від "Проспекту Миру", де повинен був вийти.

Вискочивши з вагону на "Тургеневській", Михайло спробував втиснутися в зворотний поїзд. Проте його зім"яв натовп - в результаті чоловік опинився між вагонами. Тільки на "Сухаревській" його, скривавленого, витягнули співробітники метрополітену.

"Як це відбулося, я і сам досі не зрозумів, - розповів Михайло КП. - Людей на "Тургеневській" було море - час пік. Коли я підійшов, двері вагону вже закривалися, я намагався втиснутися, оступився і потрапив між вагони. Потім мене чимось шибонуло, я знепритомнів. Прокинувся тільки в лікарні".

Видно, пасажира ударило струмом. Лікарі виявили у постраждалого глибокі рани на лівій руці і правій нозі. В четвер пацієнтові зроблять пересадку шкіри на руці.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир метро вижив, проїхавши затиснутим між вагонами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі