субота, 23 серпня 2008 13:04

Парламент Грузії продовжив військове положення в країні

Парламент Грузії за ініціативою президента продовжив військове положення в країні до 8 вересня. Військове положення було введене парламентом Грузії 9 серпня строком на 15 днів.

Президент Грузії з ініціативою про продовження військового положення до парламенту країни звернувся сьогодні.

У зверненні глави держави йдеться: "Росія ігнорує свої зобов"язання вказані в угоді (про припинення вогню, що підписали президенти Грузії та Росії). Зокрема, на території Грузії та на тій території, що значно віддалена від вказаних в документі територій, поки що знаходяться військові озброєних сил Росії та військова техніка, вони незаконно займають ці населені пункти. Цілеспрямовано знищується цивільна інфраструктура - будівлі, дороги та мости, а також порт міста Поті та залізничні магістралі. Російські військові обмежують вільне переміщення представників дипломатичного корпусу та міжнародних організації, перешкоджають руху гуманітарних вантажів, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Парламент Грузії продовжив військове положення в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі