середа, 22 січня 2020 14:39

Паралізованому після ДТП Владиславу Варченку на реабілітацію потрібно 25 тис.грн.

Автор: Наталія Варченко
  Владислава Варченка паралізувало після ДТП
Владислава Варченка паралізувало після ДТП

16- річного Владислава Варченка з села Ятранівка Уманського району на Черкащині рік тому паралізувало після ДТП. У нього виявили перелом шийного відділу і закриту черепно-мозкову травму.

Хлопець переніс операцію, встановили протез. Лікарі дають надію, що буде ходити. На черговий курс реабілітації потрібно близько 25 тис.грн.

Автор: Наталія Варченко
  Курс реабілітації Варченка коштує близько 25 тис. грн
Курс реабілітації Варченка коштує близько 25 тис. грн

"Влад восени став студентом технікуму. А в листопаді сталася аварія. Син їхав на мотоциклі центральною вулицею, із бокової раптово виїхав мікроавтобус і протаранив його. Влад пів місяця був у реанімації. Йому встановили шийний імплантат. Але не може ходити. Ми їздимо по реабілітаційних центрах. Дома теж робимо вправи. Лікарі дають надію, що буде ходити. Потрібен час, реабілітація та тренування. Востаннє на лікуванні були в грудні в Харкові. 2 березня нас чекають в Черкасах. Там в обласному реабілітаційному центрі застосовують таку методику, як і в Харкові. Місячний курс коштує близько 25 тисяч гривень та плюс за квартиру ще 10 тисяч. Я Влада виховую одна. Він в мене єдина дитина. Колишній чоловік нам нічим не допомагає. Платить лише аліменти. Водій мікроавтобуса спочатку дав 20 тисяч гривень. І все. Я змушена щоразу просити допомоги в людей. Буду вдячна за будь-яку допомогу", - розповідає Gazeta.ua мати Наталія Варченко.

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4149 4390 0507 6876 (Варченко Наталія Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «Паралізованому після ДТП Владиславу Варченку на реабілітацію потрібно 25 тис.грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі