вівторок, 16 березня 2010 19:31

Паперному не вистачило грошей в ресторані (ФОТО)

Шоу-мен Євгеній Паперний любить українську кухню.

Про це він розказав в інтерв"ю кореспонденту Gazeta.ua під час нагородження переможців рейтинга "Кращі ресторани Києва".

Церемонія проходила 16 березня у ресторані готелю "Баккара".

"Звичайно, борщ з часником і пампушками. Вареники люблю з м"ясом. Печеня в глечику, домашня ковбаска, не жирна, кров"янка. Коли в Київ приїздить мій друг Борис Краснов, який бачив багато ресторанів і кухонь, ні в які ресторани, крім "Українські страви" його не затягнеш. Він там абориген. Там весело, такі тьотки, які несуть ці чарочки з салком, часником. Там є екзотика", - поділився Є.Паперний.

Спиртні напої теж вибирає українські.

"Я патріот українських коньяків, вважаю, що вони не гірші французьких. Додому купую "Таврію" "Тису", - розповів шоу-мен.

Дома він готує рідко.

"Жінка не підпускає. З дитинства вмію готувати сибірські пельмені. Тісто замішую на воді, сам розкатую, ліплю вручну. Начинка асорті: із свинини і яловичини", - пояснив Є.Паперний.

Євгеній Паперний каже, що не гурман і їсть усе.

"Інколи не їм дома, бо немає часу. Жінка ображається: "Що ти все їси по ресторанам. А вони мені вже самому набридли, краще посидіти дома, без мікрофонів, телекамер", - сказав пан Паперний.

Одного разу Паперному не вистачило грошей для розрахунку в ресторані.

"У мене є музичний колектив "Стожари". Дівчата підходять і кажуть, що сьогодні ювілей, рік, як створили гурт. Зайшли в ресторан, четверо дівчат і я з другом. Посиділи. Коли принесли рахунок, у мене очі полізли на лоба. Не вистачило грошей. Прийшлось їхати додому, брати гроші, а дівчат залишати як заклад", - розповів він.

Проте Паперний ніколи не скаржиться на офіціантів чи обслуговуючий персонал.

"Якось зайшов у магазин, купити напої. Касирка сиділа похнюплена. Я так на себе напустив: "Дайте книгу скарг!" прибігла адміністратор, усі переполохані, питаюсь, що трапилось. Кажу, зараз побачите і пишу: "Люба Світланко, ти така красива, посміхайся частіше!", - поділився шоу-мен.

А ось "Кролик" Володимир Моїсеєнко своєю коронною стравою вважає яєшню.

"Знаю 16 сортів приготування яєшні. Самий улюблений - омлет з беконом і сиром. Спочатку треба злегка підсмажити бекон. Збиваю яйця з молоком, туди ж натираю солоний сир. Найчастіше це Радомер. Коли омлет починає пінитись, кладу зверху підсмажений бекон".

Страву потрібно їсти гарячою. "Холодний омлет не смакує", - розповів "кролик".

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Паперному не вистачило грошей в ресторані (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі