пʼятниця, 11 липня 2008 14:45

Папарацці застукали Єву Лонгорію майже голою (ФОТО)

Папарацці застукали красуню Єву Лонгорію майже голою. Зірка "Відчайдушних домогосподарок" засмагала на яхті своїх друзів біля берегів Італії, одягнена в два крихітні руді шматочки тканини, відзначає TheSun.

Після прийняття сонячних ванн, сексуальна актриса вирішила освіжитися під душем прямо на палубі яхти. Весь цей час баскетболіст Тоні Паркер дуже уважно стежив за переміщеннями своєї напіводягненої дружини - ще б пак -  при такій-то фігурі в такому-то бікіні.

З часу казкового весілля в Парижі зоряної пари пройшов вже рік, проте суперзірка NBA Тоні і актриса Єва виглядають пристрасно закоханими, як в медовий місяць. Подружжя в червні зняли такими, що міцно цілувалися - і знову в Парижі.

До речі випадковий знімок в бікіні далеко не перше відверте фото знаменитості. Так, не дивлячись на заміжжя, "відчайдушна домогосподарка" Єва продовжує радувати своїх поклонників новими грайливими фото. У арсеналі актриси є вже ціла серія сексуальних фотографій для рекламної кампанії лейблаBebeSpor і для журналу Maxim.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці застукали Єву Лонгорію майже голою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі