середа, 05 березня 2008 08:31

Папарацці побили автомобіль співачки Лілі Аллен (ФОТО)

Британська співачка, в понеділок, повертаючись з лондонського клубу Groucho, виявила, що одне з вікон її недавно придбаного BMW було розбите.

22-річна Лілі Аллен, яка недавно втратила дитину і розлучилася з бойфрендом, розповіла про події на своїй сторінці в Myspace: "Якщо ви побачите в пресі фотографії розбитого вікна мого автомобіля, я хочу щоб ви знали, що це зробив один з тих папарацці, які переслідували мене того вечора. На жаль, я не можу сказати, хто саме це був. Того вечора за мною слідували по п"ятах немало репортерів, тому важко сказати, хто з них винен в тому, що я була вимушена пересісти у таксі, щоб хоч якось піти від їх переслідування.

Моїй подрузі Емілі довелося добиратися в автомобілі з розбитим вікном, в салоні якого все було усіяно розбитим склом. Цей випадок дуже налякав мене, і я хочу, щоб всі знали, що подібні інциденти дуже шокують і дратують мене. Емілі, кінець кінцем повинна була відправитися в лікарню, оскільки вона все ж таки порізалася об розбите скло. Я не розумію, як подібне може сходити з рук", повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Папарацці побили автомобіль співачки Лілі Аллен (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі