пʼятниця, 11 вересня 2020 13:50

Папа Римський розповів, як ставиться до сексу і їжі

Папа Римський розповів, як ставиться до сексу і їжі
За його словами, задоволення від їжі покращує здоров'я людини, а секс робить кохання яскравішим і гарантує збереження людського роду. Фото: REUTERS

Секс і хорошу їжу Папа Римський Франциск назвав "божественним" задоволенням.

Він розповів про це в інтерв'ю італійському письменнику Карлу Петріні, який зібрав яскраві висловлювання понтифіка для книги TerraFutura, пише New York Post.

"Задоволення відбувається безпосередньо від Бога. Воно не католицьке, не християнське, воно просто божественне. Задоволення від їжі і насолода від сексу приходять від Бога", - сказав Папа Римський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський закликав списати борги бідним країнам

За його словами, задоволення від їжі покращує здоров'я людини, а секс робить кохання яскравішим і гарантує збереження людського роду.

"Задоволення від їжі є для того, щоб зберегти здоров'я, як і сексуальне задоволення для того, щоб зробити любов красивою і гарантувати збереження людського роду", - зазначив Франциск.

Понтифік додав, що "перебільшена мораль є неправильним трактуванням християнського послання".

Папа Римський Франциск під час зустрічі з вірянами у Ватикані 9 вересня публічно зняв маску та заявив, що коронавірус "буде переможений божою любов'ю". 83-річний понтифік неодноразово доторкнувся до людей, які прийшли на Генеральну аудієнцію в двір Сан-Дамасо.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський розповів, як ставиться до сексу і їжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі