Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 17:04

Папа Римський Prada не носить

Папа Римський  Prada не носить
Святий Престол спростував чутки про те, що червоні мокасини, які носить Папа Римський Бенедикт XVI, були створені спеціально для нього італійським домом моди Prada.

На сайті офіційного видання Ватикану Osservatore Romano повідомляється, що червоні мокасини понтифіка виконані майстром з міста Новара Адріано Стефанеллі. Літній їхній варіант виготовлений з тонко виробленої шкіри, тоді як на створення зимового варіанту йде грубіша шкіра кози або вівці.

Як стверджує автор статті Жуан-Мануел де Прада, чутки про "легковажність" Папи Римського, який нібито носить речі Prada, не мають нічого спільного з тією "простою, з добрим почуттям міри" людиною, якою насправді є Бенедикт XVI.

Взуття понтифіка минулого року привернуло увагу журналістів. Видання Esquier внесло 80-річного Йозефа Ратцингера до щорічного списку найелегантніших чоловіків світу. Опинитися в списку разом з кінозірками, футболістами та президентом італійського автоконцерну FIAT священнослужителеві допомогли мокасини фірми Geox, подаровані йому незабаром після його обрання главою католицької церкви. Як заявили виробники взуття, частина чесноти Папи передається бренду, так що це прекрасна реклама і краща гарантія якості їхньої продукції, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський Prada не носить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути