вівторок, 12 червня 2007 08:44

Пан Гі Мун закликає забезпечити безпеку мирних жителів в Лівані

Генсек ООН Пан Гі Мун у зв"язку із загибеллю в Лівані двох співробітників Червоного Хреста знов закликав воюючі сторони забезпечити безпеку цивільного населення, повідомила прес-служба ООН.

Загиблі співробітники ліванського Червоного Хреста працювали в охопленому насильством таборі палестинських біженців "Нахр ель-Барід". Вони допомагали евакуювати жителів табору, які опинились заручниками збройного протистояння між ліванською армією та бойовиками екстремістського угрупування "Фатх Ель-Іслам", що засіли в таборі.

Прес-служба ООН також повідомляє про поранення представника делегації священнослужителів, які намагаються бути посередником в конфлікті, не називаючи його імені.

"Нахр ель-Барід" вже більше трьох тижнів залишається ареною запеклих зіткнень між ліванською армією та екстремістами "Фатх Ель-Іслам". За повідомленням арабських телеканалів, бої ведуться не тільки в безпосередній близькості від табору, але й всередині нього. Повідомляється про застосування артилерії, повідомляє РІА Новости.



Зараз ви читаєте новину «Пан Гі Мун закликає забезпечити безпеку мирних жителів в Лівані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі