пʼятниця, 27 червня 2008 09:41

Пам"ятник студентським прикметам в Москві буде застраховано

Пам"ятник студентським прикметам, який відкриють в районі Мар"їно в Москві (РФ) 27 червня, буде застрахований від вандалізму і природних катаклізмів, повідомив префект Південно-східного адміністративного округу Володимир Зотов.

"Вирішено застрахувати пам"ятник студентським прикметам. Рішення ухвалене у зв"язку зі спробами нападів на пам"ятники", - сказав префект.

Так, нещодавно в Москві з монумента, присвяченого сирку "Дружба", у ворони і лисиці зник шматочок сиру, а пам"ятник бджолі намагалися вкрасти наступного ж дня після встановлення, бронзова комаха була знайдена недалеко.

"Враховуючи ту важливість, яку студенти надають численним прикметам, пов"язаним із здачею сесії, було вирішено застрахувати пам"ятник від всіляких напастей, які можуть його чекати. Наприклад, на випадок пошкодження під час урагану або повені, а також у разі зникнення хоча б однієї з трьох деталей пам"ятника - гранітного п"ятака, бронзових черевиків або бронзової залікової книжки", - сказав Зотов.

Пам"ятник студентським прикметам буде гранітним майданчиком з абревіатурами ряду ВНЗ столиці Росії, на якому встановлено піднесення у вигляді великого п"ятака, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник студентським прикметам в Москві буде застраховано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі