вівторок, 18 грудня 2007 09:07

Памела Андерсон знову подала на розлучення

Памела Андерсон знову подала на розлучення
Колишня зірка "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон подала на розлучення зі своїм третім чоловіком – менш ніж за три місяці після весілля. Про це свідчать судові документи. 40-річна Андерсон подала на розлучення з Ріком Саломонов до суду Лос-Анджелеса в п"ятницю, вказавши як причину "непереборні розбіжності". Одружилися вони в Лас-Вегасі 6 жовтня.

Проте в понеділок, у повідомленні, розміщеному на її офіційному вебсайті, Андерсон натякнула, що шлюб все ж таки можна врятувати. "P.S. Ми над цим працюємо", – написала Андерсон, не вдаючись до подробиць.

Прес-секретар Андерсон від коментарів відмовився.

Не далі як минулого місяця Андерсон говорила в інтерв"ю, що дуже любить Саломона і хоче стати розсудливішою з головним героєм секс-відео Періс Хілтон.

Тим часом, історія з розлученням вже вичерпана. Подружжя минулого тижня сильно посварилося, але потім помирилося.

Шлюб із Саломонов став для Андерсон третім. Вперше вона була одружена з Томмі Лі, від якого народила двохє дітей, а потім короткий час – з музикантом Кідом Роком, передає Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон знову подала на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі