понеділок, 01 жовтня 2007 10:08

Памела Андерсон одружується з коханцем Періс Хілтон (ФОТО)

 
 Колишня зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон і її новий коханий Рік Саломон у суботу в Лас-Вегасі (штат Невада) отримали шлюбну ліцензію.

Шлюбна ліцензія у США видається владою штату і є дозволом на вступ у шлюб. При її видачі перевіряється цивільний стан наречених, їх ступінь спорідненості, аналізується кров на наявність небезпечних спадкових захворювань.

Про роман 39-річного Саломона і 38-річної Андерсон стало відомо у вересні. ЗМІ тоді повідомляли, що дві зірки домашнього порно знайшли один одного. Адже Рік Саломон - виконавець чоловічої ролі у гучному домашньому відео за участю Періс Хілтон. Не менш відоме і відео для дорослих Памели, зняте разом з її колишнім чоловіком Томмі Лі.

Недавно Андерсон, яка зараз у Лас-Вегасі працює в шоу ілюзіоніста Ханса Жмута, розповіла в інтерв"ю ведучій Елен Дедженерес на каналі E! історію свого знайомства з своїм нинішнім коханим.

Річ у тому, що вона програла йому у покер суму в 250 тис. доларів. Тоді чоловік запропонував їй сплатити борг сексом. "Врешті-решт я погодилася...Це спрацювало, мені сподобалося...Я сплатила картковий борг сексуальними послугами і закохалася...Це так романтично...Я вперше грала у покер і він, звичайно, цим скористався...Але він хороший хлопець і ми закохані", - повідомила модель.

Хоча імені чоловіка Памела називати не стала, але тепер практично ясно, що йшлося саме про Рікі Саломоне. Якщо Андерсон дійсно одружиться, то він буде для неї вже третім. Вперше вона була одружена на Томмі Лі, від якого народила двох дітей, а потім - за музикантом Кідом Роком, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон одружується з коханцем Періс Хілтон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі