середа, 17 вересня 2008 14:05

Памела Андерсон написала лист Медведєву

Знаменита актриса і модель Памела Андерсон, яка прилітала до Москви на зйомки в кліпі російського депутата Мосміськдуми Андрія Ковальова, заявила, що написала лист президентові РФ Дмитру Медведєву.

Памела є захисницею тварин і серйозно стурбована долею винищуваних дитинчат морських котиків - бельків.

"Браконьєри вбивають морських котиків і продають їх шкури до Китаю і Росії, - повідала зірка на прес-конференції в Москві. - Я написала президентові Медведєву лист з проханням вирішити цю проблему і заборонити ввезення в країну шкур морських котиків".

Актриса також зізналася в своїй симпатії до Росії: "Я дуже рада повернутися до Москви! - сказала Андерсон. - Я сама частково росіянка. Моя прабабуся була росіянкою, але емігрувала до Голландії".

Зірка телесеріалу Рятівники Малібу прилетіла в російську столицю на запрошення депутата Мосміськдуми, бізнесмена, що займається нерухомістю, а за сумісництвом лідера рок-групи Пілігрим Андрія Ковальова, зніматися в кліпі його групи.

У кліпі на пісню Рев моторів Памела Андерсон грає наречену, що втекла. За сценарієм вона - наречена однієї впливової людини і виходить заміж за розрахунком. У останню секунду наречена втікає з-під вінця. Їй допомагає колишній коханий - байкер, якого грає Ковальов. Але всупереч очікуванням фатальна красуня сідає не до свого рятівника, а на вільний байк і виїжджає в ніч - одна. Тим часом колишній наречений-олігарх виявляє, що наречена вкрала у нього яйце Фаберже.

"Я все життя знав, що у мене в кліпі повинна зніматися саме Памела, вона справжня дівчина рокера", - відзначив Андрій Ковальов, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон написала лист Медведєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі