четвер, 03 липня 2008 17:44

Палестинець, який в"їхав в натовп на бульдозері, не пов"язаний з терористами

Палестинець, який протаранив на бульдозері автобус і в"їхав в натовп людей в західному Єрусалимі, діяв поодинці. До такого висновку прийшли ізраїльські спецслужби, не дивлячись на те, що відповідальність за теракт вже узяли на себе відразу декілька палестинських угрупувань.

За даними поліції, Хуссам Двайат має кримінальне минуле, проте з терористами він не пов"язаний. На користь цієї версії говорить і те, що після його загибелі поряд з його будинком в східному Єрусалимі було тихо і спокійно, тоді як на похорони загиблих бойовиків зазвичай збираються натовпи людей.

30-річний Хуссам Двайат працював у складі бригади, що ремонтувала дорогу в єврейській частині Єрусалиму. Несподівано він почав тиснути бульдозером автомобілі, що стояли неподалік, а потім протаранив пасажирський автобус. В результаті нападу чотири людини загинули і 40 отримали поранення. Водій бульдозера був застрелений, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Палестинець, який в"їхав в натовп на бульдозері, не пов"язаний з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі