четвер, 05 червня 2008 13:55

Палестинці обстріляли ізраїльську фабрику

Один ізраїльтянин загинув, двоє отримали важкі поранення при попаданні саморобної ракети "Касам", випущеної палестинцями з території Сектора Газа, в будівлю фабрики на території кибуца Нір Оз, повідомляє The Jerusalem Post.

За даними видання Ha"aretz, ще одна людина отримала легкі поранення. Постраждалі були відправлені до клініки Soroka в Беєр-Шеві (Beersheba). Імовірно система попередження про ракетний обстріл не спрацювала.

Відповідальність за ракетний обстріл Нір Оза узяв на себе радикальний ісламський рух ХАМАС, під контролем якого знаходиться Сектор Газа.

Раніше, 3 червня, палестинські бойовики випустили сім ракет "Касам" по ізраїльських поселеннях, розташованих на заході пустелі Негев. Поранення дістали п"ятеро людей.

Всього, як відзначає агентство AFP, з початку другої інтифади в 2000 році від ракетного обстрілу на півдні Ізраїлю загинули 16 людей. Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Палестинці обстріляли ізраїльську фабрику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі