вівторок, 03 червня 2008 08:18

Палац "Україна" збудує на своїй території конгрес-хол з готелем

Державне підприємство "Національний палац мистецтв "Україна" в червні ц.р. визначить переможця інвестиційного конкурсу із залучення інвестора для будівництва конгрес-холу з готельним комплексом на території палацу.

Про це кореспонденту повідомив заступник генерального директора – художнього керівника ДП "Національний палац мистецтв "Україна" Роман Стащук.

За його словами, об"єкти планується розмістити або з правого, або з лівого боку від палацу "Україна", залежно від того, який проект розроблять архітектори.

Р. Стащук зазначив, що палац "Україна" має в своєму розпорядженні територію по вул. Червоноармійській, обмежену вул. Щорса, вул. Тельмана і вул. Предславинською. При цьому він не уточнив площу землі, що є в розпорядженні у підприємства.

Заступник гендиректора додав, що інвестконкурс проводиться підприємством удруге (у першому випадку на конкурс надійшло три заявки, переможець визначений не був).

Р. Стащук додав, що після визначення переможця конкурсу з інвестором буде укладено попередню інвестиційну угоду, а потім буде розроблений проект будівництва об"єктів.

За його словами, проект планується реалізувати до 2012 року.

Як повідомляла газета "РІО" (випуск N18), 23 травня ц.р. Державне підприємство "Національний палац мистецтв "Україна" оголосило конкурс із залучення інвестора для будівництва конгрес-холу з готельним комплексом.

Як зазначалось в оголошенні, загальна площа об"єкту становить 100 тис. кв. м, з яких готельний комплекс становить 20 тис. кв. м, підземний паркінг – не менш як 20 тис. кв. м. Комплекс також передбачає розміщення концерт-холу органної і оперно-симфонічної музики на 1,5 тис. місць.

Орієнтовна вартість будівництва конгрес-холу становить 5 тис. 250 грн. (з ПДВ) за 1 кв. м. Загальна вартість будівництва об"єкту становитиме 1 млн. 524,7 тис. грн. (включаючи ПДВ).

Серед умов конкурсу: надання учасником гарантій (банківські гарантії, поручительства) щодо забезпечення виконання ним зобов"язань з будівництва об"єкту, сплата міській адміністрації коштів на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури після закінчення будівництва, сплата "НПМ "Україна" реєстраційного внеску у розмірі 1,7 тис. грн.

У повідомленні наголошується, що термін будівництва об"єкту має бути не більше від нормативного, який визначається проектно-кошторисною документацією.

Згідно з умовами конкурсу, зовнішні і внутрішні оздоблювальні роботи на об`єкті, підключення його до інженерних мереж, технологічне облаштування й інші додаткові роботи, направлені на облаштування об"єкту, фінансуються інвестором додатково, згідно з розробленою проектно-кошторисною документацією.

При цьому інвестор повинен профінансувати інженерну підготовку території забудови, а також вирішити всі питання щодо суміжного землекористувача – гімназії N56.

Підготовка території і будівництво конгрес-холу має відбуватися без порушення безперебійного функціонування палацу "Україна".

Конкурсні пропозиції приймаються до 3 червня ц.р, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Палац "Україна" збудує на своїй території конгрес-хол з готелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі