вівторок, 14 серпня 2007 14:53

Пакистанські терористи відрізали голову полоненому десантнику (ФОТО)

 
Пакистанські бойовики-ісламісти обезголовили одного з 16 викрадених на минулому тижні солдатів урядової армії. Тіло вбитого військовослужбовця виявили 14 серпня місцеві мешканці на футбольному полі пакистанського міста Джандола.


Поряд з трупом була знайдена записка з вимогою про звільнення з в"язниць десяти сподвижників бойовиків. У разі невиконання вимог терористи загрожують вбити решту заручників, при цьому про терміни виконання ультиматуму нічого не повідомляється.

16 пакистанських десантників було захоплено 9 серпня ісламськими бойовиками, пов"язаними з радикальним рухом "Талібан". Інцидент відбувся на пакистано-афганскому кордоні в 50 кілометрах від головного міста Південного Вазирістану Вари в той час, коли група військовослужбовців поверталася з планового рейду у військовий табір у Джандолі.

Представники військового командування не мають в своєму розпорядженні даних про місцезнаходження і стан заручників, передає РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Пакистанські терористи відрізали голову полоненому десантнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі