середа, 30 січня 2008 16:16

Пакистанська поліція встановила ім"я ймовірного убивці Беназір Бхутто

Сили безпеки Пакистану встановили ймовірного вбивцю екс-прем"єр-міністра Беназір Бхутто, яка загинула в кінці грудня минулого року в результаті теракту в місті Равалпінді.

Як повідомило індійське інформаційне агентство ПТІ з посиланням на МВС Пакистану, ним був бойовик на ім"я Білал, який входив до групи з п"яти терористів, які отримали наказ розправитися над лідером Пакистанської народної партії від польового командира талібів Байтулли Мехсуда. Його банда діє в районі Південний Вазірістан на кордоні з Афганістаном.

Ім"я підозрюваного у вбивстві Бхутто назвав слідству заарештований за підозрою в причетності до цього злочину 15-річний Шах Айтезаз.

Сили безпеки зараз перевіряють достовірність його свідчень.

Бхутто померла 28 січня на операційному столі від важкого поранення, отриманого при теракті під час багатотисячного опозиційного мітингу в місті Равалпінді, в результаті якого загинуло 26 людей і близько 90 були поранені.

Екс-прем"єр Пакистану похована в сімейному мавзолеї поблизу міста Ларкана, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Пакистанська поліція встановила ім"я ймовірного убивці Беназір Бхутто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі