вівторок, 08 квітня 2008 17:48

Пацієнт, якому пересадили серце, застрелився, як і його донор

Пацієнт, якому пересадили серце, застрелився, як і його донор
Дванадцять років тому Сонні Грем знаходився на межі смерті, у нього відмовляло серце. На щастя, лікарям вдалося знайти донора. Серце належало 33-річному Тері Коттлу, який покінчив життя самогубством, вистріливши собі в голову, повідомляє Telegraph.

Операція пройшла успішно, і незабаром 69-річний Грем зв"язався з родиною донора, щоб подякувати їм. Він почав писати листи вдові Коттла, 39-річній Шеріл. Потім між ними почався роман і в 2004 році вони одружилися і переїхали жити в штат Джорджія.

Після весілля нова пані Грем говорила: "Мені це дуже допомогло. Зустріч з Сонні полегшила мені життя. Із страшного вийшло щось хороше". "Неначе я знайомий з нею дуже давно. Не можу на неї надивитися", - вторив їй Сонні.

Проте зараз, 12 років опісля, життя міс Грем потрясла ще одна трагедія. Її чоловік застрелився при обставинах, схожих з самогубством Коттла.

Друзі говорять, що містер Грем не страждав депресією і не здогадуються, що могло стати причиною раптового самогубства.

За словами учених, є більше 70 задокументованих випадків, коли пацієнти, яким пересадили органи, приймали якісь риси особистості своїх донорів, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт, якому пересадили серце, застрелився, як і його донор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі