вівторок, 08 травня 2007 08:03

Отрута паука підвищує ерекцію

Учені із США та Бразилії досліджують можливість лікування еректилвної дисфункції за допомогою отрути бразильських мандруючих павуків Phoneutria nigriventer, укус яких украй хворобливий і може привести до смерті.

Увагу вчених привернули повідомлення про те, що одним з наслідків дії отрути може бути пріапізм - тривала і хвороблива ерекція. Крім того, деякі жертви Phoneutria nigriventer стверджували, що укус павука  значно підвищив якість їх сексуального життя.

В ході дослідження, що продовжувалося два роки, з"ясувалося, що даний ефект може бути викликаний токсином Tx-2, що міститься в отруті членистоногого . Досліди на тваринах підтвердили це припущення.

Зараз фахівці Медичного Коледжу Джорджії продовжують вивчати властивості Tx-2. Згідно з наслідками їх роботи, які будуть опубліковані протягом місяця, буде ухвалено рішення про доцільність цього медичного павукового токсину.

Дослідники вважають, що при застосуванні в комбінації з препаратами Tx2, що існують нині, може значно підвищити ефективність медикаментозного лікування імпотенції, пише Medportal.
Зараз ви читаєте новину «Отрута паука підвищує ерекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі