пʼятниця, 07 грудня 2007 08:53

Отар Кушанашвілі анонімно загрожував вбивством Дімі Білану

Отар Кушанашвілі анонімно загрожував вбивством Дімі Білану
Майже місяць співака і його продюсера Яну Рудковську тероризували по телефону – загрожували розправою, шантажували й обіцяли "влаштувати солодке життя".

Те, що за всім цим може стояти відомий тележурналіст і шоумен Отар Кушанашвілі, стало для Білана справжнім шоком.

Ще рік тому Діма і Отар чудово розумілися і ходили один до одного в гості, а зараз нібито Кушанашвілі намагається зіпсувати життя знаменитому співакові й тендітній жінці.

Отримувати погрози Діма і Яна почали майже місяць потому. Спочатку телефонні терористи вимагали у жінки гроші за компрометуючі співака фотографії, які нібито свідчили про його захоплення забороненими препаратами. Але жодних знімків ті, що загрожували, так і не продемонстрували. Тоді на Рудковську і Білана посипалися все страшніші погрози. Терпець продюсера увірвався. Яна давно підозрювала, що за всім цим стоїть Кушанашвілі, тому як ті, що дзвонили, не раз згадували його ім"я. А врешті-решт на дзвінки зважився і сам шоумен.

– Я записала розмову з Отаром на диктофон, – розповіла Яна "Твоему ДНЮ".

Порадившись з адвокатами, Рудковська написала заяву в міліцію. Зараз іде перевірка, і Отара вже викликали на допити.

Проте Кушанашвілі всіляко заперечує свою причетність до дзвінків:

– Я вважаю, що всі звинувачення з приводу мене безпідставні, і упевнений на сто відсотків, що Яна Рудковська хоче мене підставити, тому вона й написала заяву в міліцію. Я сам готовий піти туди, пройти всі допити. І навіть детектор брехні, який покаже правду. У свою чергу, я вимагаю, щоб перевірку на детекторі брехні пройшов і Діма Білан, при цьому дивлячись мені в очі. Щоб він при всіх сказав, що хоче зі мною познайомитися, якщо не знає, хто я такий. Я 15 років тому був набагато популярнішим, ніж зараз Яна Рудковська. Якби я звертав увагу на всі дзвінки з погрозами, я б збожеволів. Також я хочу сказати, що ніколи не був другом Батуріна. Більш того, я ніколи не виконував замовлення Батуріна проти Рудковської.

 

Зараз ви читаєте новину «Отар Кушанашвілі анонімно загрожував вбивством Дімі Білану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі