пʼятниця, 15 червня 2007 13:49

Останній порнокінотеатр Парижа відзначає 35-ліття

Паризький Beverley, останній з могікан, включений в різноманітні міські путівники і довідники, відзначає скромний ювілей - 35 років безперебійної роботи.

В середині 60-х років він носив назву "Бікіні", в 1970 був перейменований в Beverley, а в 1972 знайшов власне "обличчя", зупинивши вибір на продукції ххх.

Сьогодні в залі на 90 крісел демонструються фільми 70-х років, що збереглися у відмінному стані. Кіномеханік-любитель використовує апаратуру 30-річної давності. У кінотеатрі, відкритому з 10 ранку і до опівночі, як правило, проходять здвоєні сеанси: купивши один квиток, глядач може подивитися два фільми. У перерві між першою і другою картиною на екрані з"являються вітання, адресовані глядачам, а також корисні ради, в тому числі рекомендація "не займати туалети дуже довго". Ветеран порномистецтва Beverley сьогодні є, скоріше, ще однією визначною пам"яткою в стилі ретро, передає NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «Останній порнокінотеатр Парижа відзначає 35-ліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі