понеділок, 03 вересня 2007 15:08

Останки царської сім"ї Романових привезені до Єкатеринбургу на експертизу

До Єкатеринбургу доставлені фрагменти кісткових останків сім"ї останнього російського імператора Миколи II для порівняння з недавно виявленими останками, ймовірно, дітей імператора - Цесаревича Олексія і великої княжни Марії.

Генпрокуратура 21 серпня 2007 року відновила кримінальну справу, порушену 19 серпня 1993 року за фактом виявлення поховання членів сім"ї Романових.

Слідчий у справі про виявлення в околицях Єкатеринбургу останків царської сім"ї Володимир Соловйов в понеділок доставив до Єкатеринбургу фрагменти кісткових останків для порівняння з найденими в липні останками, що імовірно належать дітям імператора.

"Я прибув сюди, щоб порівняти ці останки з виявленими", - сказав він журналістам на прес-конференції в Свердловському обласному бюро судово-медичної експертизи. За словами начальника бюро Миколи Неволіна, найближчим часом можна буде почати антропологічну експертизу і дослідження зубів, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Останки царської сім"ї Романових привезені до Єкатеринбургу на експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі