Ексклюзиви
четвер, 17 липня 2008 14:29

Оренда московського ліжка в червні коштувала 170 доларів

У базах агентств нерухомості Москви з"явилися пропозиції про здачу в оренду койко-місць. На початку липня 2008 року найдешевше койко-місце в Москві можна було зняти за 170 доларів в місяць. Такі дані наводяться в аналітичному звіті компанії "МІЕЛЬ-аренда".

Орендні ставки на традиційні пропозиції - квартири - в червні коливалися не значно. Однокімнатні квартири економкласу подорожчали на 0,22 відсотка, двокімнатні на 0,63 відсотка; трикімнатні стали дешевшими на 6,53 відсотка.

В середньому в червні оренда однокімнатної квартири коштувала 905 доларів на місяць. Двокімнатні квартири здавалися за 1097 доларів, а середня вартість найму трикімнатних квартир економкласса склала 1117 доларів на місяць.

Середня вартість найму елітних квартир і квартир бізнес-класу також змінювалася не значно: однокімнатні подешевшали на 1,05 відсотка; двокімнатні стали дорожчими на 1,15 відсотка. Значно подорожчали лише трикімнатні квартири, на 17,85 відсотка.

На думку першого заступника директора компанії "МІЕЛЬ-аренда" Марії Жукової, вже в липні ціни почнуть рости, і до кінця вересня збільшення складе близько 15 відсотків, після чого ставки залишатимуться на даному рівні до кінця поточного року.

Об"єм пропозиції квартир в червні скоротився. Правда, скорочення не торкнулося найбільш дорогих квартир, вартістю найму від шести тисяч доларів в місяць. А попит збільшився у всіх сегментах, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Оренда московського ліжка в червні коштувала 170 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути