четвер, 08 листопада 2007 11:09

Опубліковано "десять заповідей" сіцілійської мафії

Поліція виявила в особистих речах заарештованого 5 листопада "хрещеного батька" сіцілійської мафії Сальваторе Ло Пікколо зведення правил для членів мафіозних угруповань. Надрукований на машинці документ, озаглавлений "Права та обов"язки", включає так звані "десять заповідей", яких має дотримуватися хороший мафіозі.

Перша "заповідь" свідчить, що учасники дружніх кланів не повинні знайомитися безпосередньо, а лише за представленням третьої сторони. Друга говорить про те, що хороший мафіозі не повинен упадати за дружинами своїх друзів. Третя і четверта "заповіді" попереджають, що члени угруповання не повинні дружити з поліцією, а також захоплюватися відвідинами клубів і пабів.

Згідно п"ятому правилу, мафіозі повинен виконати завдання Коза Ностри, навіть якщо його дружина має ось-ось народити. Шоста "заповідь" – твердо дотримувати призначені зустрічі, сьома – шанувати своїх дружин, восьма – говорити правду, відповідаючи на запитання, дев"ята – не привласнювати чужі гроші.

У десятій "заповіді" встановлюється, хто може і хто не може стати членом мафіозного угруповання. Зокрема, в клан не приймають людей, у яких є родичі в органах правопорядку, а також викритих у зраді, "поганій поведінці" і "низьких моральних цінностях", пише The Times.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковано "десять заповідей" сіцілійської мафії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі