середа, 03 жовтня 2007 10:39

Опубліковано нові кадри загибелі принцеси Діани (ФОТО)

У вівторок  з початком слухань у справі про загибель принцеси Діани з"явилися нові сенсаційні фотографії, на яких зображені останні миті її життя, повідомляє The Sun.


На одному із знімків, що раніше ніколи не публікувалися, принцесу і її коханця Доді аль-Файєда видно на задньому сидінні "Мерседеса", на якому вони їхали у той фатальний ранок у Парижі 31 серпня 1997 року. Водій Анрі Пол дивиться прямо в об"єктив камери папарацці, а поряд за козирком сидить охоронець Файєда, Тревор Різ.

На іншому фото можна бачити розбитий "Мерседес" S-класу за кілька секунд після аварії. До нього йде французький папарацці Серж Арнал. У той момент 36-річна Діана ще була жива, а 42-річний Доді вже загинув від страшних травм грудної клітини.

На інших знімках видно, як французькі папарацці, Серж Арнал Фабріс Шассері і Серж Бенаму, оглядають машину після аварії. Також можна побачити автомобілістів, що зупинилися, і приїхавших лікарів.
Зараз ви читаєте новину «Опубліковано нові кадри загибелі принцеси Діани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі