четвер, 14 лютого 2008 12:03

Опубліковані відверті фото задушеної дружини рестлера Кріса Бенуа (ФОТО)

У березневому номері журналу Hustler опубліковані фотографії голої Ненсі Бенуа, яка була задушена своїм чоловіком-рестлером.

Публікація знімків стала можлива після того, як суддя Томас Траш відхилив позов матері убитої про накладення тимчасової заборони на публікації фотографій, зроблених Марком Саманським чверть століття тому, повідомляє AOL LLC.

Рішення судді обумовлене Першою поправкою до Конституції США, згідно якої принцип свободи слова не може бути порушений. Видавець Hustler Ларрі Флінт не раз доводив, що право на свободу інформації відноситься і до нього теж, хоча величезна кількість американців вважає таку публікацію, що відбувається на тлі трагічної смерті Ненсі, несмаком.

Відверті фото зроблені тоді, коли Ненсі було всього 19 років і вона тільки починала свою модельну кар"єру. До цих пір не ясно і походження фотографій, які якимсь чином потрапили в редакцію Hustler. Це тим більше дивно, оскільки перший чоловік Ненсі запевняв, що всі копії скандальних фотографій були знищені.

Нагадаємо, що в червні 2007 року Кріс Бенуа розправився зі своєю 43-річною дружиною, після чого задушив свою семирічну дитину і повісився.

Тіло Ненсі, яка раніше зверталася в поліцію зі скаргами на насильство з боку чоловіка, поліцейські знайшли у вітальні будинку в місті Файтвіль, де сталася трагедія. Бенуа убив дружину, задушивши її шнуром. Її ноги і руки були зв"язані, а труп загорнутий в рушник.

Наступного ранку рестлер задушив і свого 7-річного сина Даніеля, поки той спав у себе в кімнаті: цього разу рестлер, що мав прізвиська "Скажена росомаха" і "Канадський костолом" надів жертві на голову пакет. Слідів боротьби поліція не виявила.

Нарешті, до вечора Бенуа покінчив і з собою, спорудивши петлю з троса від тренажера. Поряд з тілами Бенуа поклав екземпляри Біблії. Ніякої передсмертної записки Бенуа не залишив, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані відверті фото задушеної дружини рестлера Кріса Бенуа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі