четвер, 31 липня 2008 11:01

Опубліковані перші фотографії поголеного Караджіча (ФОТО)

 
Сербській газеті Blic і британському таблоїду TheSun вдалося першими опублікувати на своїх сторінках фотографії арештованого колишнього лідера боснійських сербів Радована Караджіча після візиту до перукаря. Судячи з фотографій, ще в сербській в"язниці Караджіча акуратно постригли і збрили йому бороду.

Завдяки пишній шевелюрі і бороді Караджічу вдавалося непоміченим вільно пересуватися по Сербії і навіть подорожувати в інші країни. Обвинувачений у військових злочинах Караджіч ховався від правосуддя більше 10 років. У 1999 році він придбав підроблені документи на ймення Драгана Дабіча, останнім часом він захопився нетрадиційною медициною і практикував в одній з приватних бєлградських клінік.

Колишнього президента Республіки Сербської заарештували в середині липня. 30 липня він був екстрадований до Гааги, де він з"явиться перед Міжнародним трибуналом. Караджіча звинувачують в причетності до вбивства 18 тисяч чоловік, геноциді і злочинах проти людства, здійснених в період боснійської війни 1992-1995 років.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані перші фотографії поголеного Караджіча (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі