понеділок, 09 липня 2007 17:15

Опубліковані фотографії терористів, що захопили школу в Беслані (ФОТО)

Опубліковані прижиттєві фотографії 21 терориста, що приймали, за версією слідства, участь в захопленні школи в Беслані.


Хучбаров Руслан Тагірович, 1972 р.н.

Всього слідчі встановили осіб 23 терористів, 8 учасників банди не пізнано досі.

Ілієв Адам Магомед-Хасановіч, 1984 р.н.

Впродовж двох років і десяти місяців, поки триває розслідування у справі про теракт в Беслані, жертви трагедії подавали десятки клопотань і скарг в республіканську і Генеральну прокуратуру з вимогами побачити прижиттєві фотографії терористів, проте до цих пір діставали відмову.

Табурова Марьям Юсуповна, 1977 р.н.

Фотографії у слідчих були з самого початку, тому що осіб бойовиків встановили по дактилоскопічній експертизі.

Нагаєва Роза Салмановна, 1976 р.н.

З аналізу біографій убитих в Беслане терористів, який проводили багато журналістів, з"ясувався важливий факт: щонайменше 11 пізнаних терористів (Камурзоєв С.М., Хочубаров М.М., Цечоєв М.И., Таршхоєв И.Ж., Ходов В.А., Ахмедов Х.Х., Ілієв А.М., Цечоєв Б.Б., Шебиханов М.С., Кулаєв Х.А., Хучбаров Р.Т.) в різний час були затримані, або арештовані, або знаходилися у федеральному розшуку. Отже, у ФСБ і МВС були їх відбитки пальців і фотографії задовго до теракту в Беслані.

Досі слідство не з"ясувало, яким чином ці люди опинилися на волі, зійшлися в організовану злочинну групу напередодні 1 вересня 2004 року (більш того, деякі з них брали участь в нападі на Інгушетію 22 червня 2004 року), а потім безперешкодно здійснили захоплення заручників.

Нагадаємо, в час захоплення школи в Беслане загинуло 331 людина, зокрема 186 дітей. В кінці травня в Беслане закінчився судовий процес над керівниками ОВД Правобережного району РСО_-А, яким пред"являлося звинувачення по статті "халатність, що призвела за собою смерть двох і більше осіб". Суд їх амністував.

Всі фотографії на сайті NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані фотографії терористів, що захопили школу в Беслані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі