вівторок, 20 лютого 2007 10:27

Оприлюднили невідомий запис останніх хвилин життя Кеннеді (ФОТО)

У США вперше обнародували відеозапис останніх хвилин життя Джона Кеннеді, який зробив випадковий перехожий приблизно за 90 секунд до вбивства. Куратор далласького Six Floor museum - музею, присвяченого Кеннеді - Джордж Мек назвав цей невеликий відеофрагмент "кращою зйомкою Джекі з тих всіх, що існують".

Записували відео на 8-міліметрову плівку, яка не містить звуку. Президентський кортеж відображений на ній лише за декілька кварталів до площі Ділі, на якій вбили президента США. На кадрах добре видно подружжя Кенеді, вони усміхаються навколишньому натовпу.

Як відзначив директор Six Floor museum, особливо цікавою плівка буде для прихильників теорії змови, які давно переймаються питанням про невідповідність кульових отворів на тілі Кеннеді і комірі його пальта. На обнародуваних кадрах видно, що пальто президента збилося в купу у нього на шиї.

Автор запису, 82-річний фотограф-любитель Джордж Джефферіс, зберігав плівку у секреті 40 років. Минулого року він розповів про її існування зятеві, який і порадив передати раритетні кадри на зберігання до музею, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили невідомий запис останніх хвилин життя Кеннеді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі