четвер, 04 жовтня 2007 12:03

Оприлюднено відео останніх годин життя принцеси Діани (ВІДЕО)

Сьогодні пішов другий день слухань у справі про загибель принцеси Діани і її друга Добі аль-Фаєда. Головною темою середи стало обговорення можливої вагітності на момент загибелі Діани. До всього іншого, торкнулися теми бальзамування її тіла. Ця процедура була проведена без дотримання встановлених правил.

Ще на сьогоднішньому слуханні були показані відеозаписи камери спостереження, яка зафіксувала останні години життя принцеси. Громадськість вперше побачила ці кадри.

Запис був вироблений в готелі Ritz всього за декілька годин до загибелі закоханих. На кадрах добре видно, як Діана з Добі аль-Фаєдом під"їжджають до готелю. Потім замдиректор разом з охоронцем проводять їх у номер. Принцеса з другом заходять в ліфт і піднімаються на верхні поверхи.

Нагадаємо, що Діана і Добі аль-Фаєд загинули в автокатастрофі в Парижі в ніч на 31 серпня 1997 року, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднено відео останніх годин життя принцеси Діани (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі