четвер, 10 січня 2008 17:41

Опозиція надала факти фальсифікації виборів в Грузії

Представники передвиборного штабу кандидата в президенти Грузії від об"єднаної опозиції Левана Гачечиладзе на прес-конференції в Тбілісі в четвер представили журналістам факти фальсифікації результатів президентських виборів, що відбулися 5 січня.

"Ми виявили катастрофічні порушення в ході підрахунку голосів в ЦВК Грузії, які ми відносимо до розряду комічних", - сказав на прес- конференції представник передвиборного штабу, депутат парламенту Каха Кукава.

Він показав журналістам декілька протоколів про вибори на окремих ділянках, по яких число виборців було менше, ніж голосів, поданих на цих ділянках за Михайла Саакашвілі, повідомляє "Интерфакс".

За його словами, "фальсифікація результатів виборів здійснюється в ЦВК, під безпосереднім керівництвом її голови Левана Тархнішвілі". Кукава заявив, що відповідні позови по фальсифікації виборів будуть внесені до судів, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція надала факти фальсифікації виборів в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі