середа, 04 грудня 2019 03:28

Опитування показало, яка різдвяна мелодія найбільше набридає

Опитування показало, яка різдвяна мелодія найбільше набридає
Найбільш набридливою виявилась пісня All I Want for Christmas Is You Мерайї Кері. Фото:www.rbc.ua

Щоб вияснити, яка різдвяна пісня найбільше набридає людям, у Великій Британії провели опитування.

Найбільш набридливою виявилась пісня All I Want for Christmas Is You Мерайї Кері, повідомляє Variety.

В різний час її також виконували Келлі Кларксон, My Chemical Romance, Майкл Бубле, Fifth Harmony, Lady Antebellum, Сі Ло Грін, Аріана Гранде, Ідіна Мензель, She & Him, Ліенн Раймс і Інгрід Майклсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні свята. У Європі засяяли вогники ялинок

Друге місце посіла пісня Do They Know It's Christmas групи Band Aid, а третє – I Wish It Could Be Christmas Everyday британського колективу Wizzard. У п'ятірку також ввійшли Merry Xmas Everybody від Slade і Last Christmas колективу Wham!

До списку додали також різдвяну композицію Baby, It's Cold Outside Френка Лессера. У жовтні співак Джон Ледженд вирішив змінити її текст, бо вважав що в ній можна помітити примус до сексу, а сам хіт давно спричиняв суперечки.

Журналісти називали пісню гімном зґвалтування, а також вказували, що вона може розповідати про зґвалтування на побаченні. У 2018 році американські радіостанції зняли Baby, It's Cold Outside з ефіру.

На новорічно-різдвяні свята в грудні 2019 року і січні 2020 року українці будуть відпочивати 8 днів. У Кабміні рекомендували перенести два робочих дня - з 30 і 31 грудня на 21 і 28 грудня. Отже, вихідними будуть дні з 29 грудня 2019 року по 1 січня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Опитування показало, яка різдвяна мелодія найбільше набридає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі