четвер, 23 серпня 2007 15:19

Opel протаранив групу велосипедистів в Італії: є загиблі

У четвер легковий автомобіль врізався у групу велосипедистів, що здійснювали тренувальний заїзд на околиці італійського міста Форлі на півночі країни. Один велосипедист загинув, 9 його товаришів і водій у лікарні.

67-річний керівник пробігу Джанкарло Бьянки загинув на місці, 9 інших велосипедистів доставлено на вертольоті служби порятунку в травматологічне відділення місцевої лікарні, троє з них - в украй важкому стані.

Як повідомляє дорожня поліція, 53-річний водій машини Opel Astra, протаранивши колону, проїхав ще півкілометра, потім скотився в кювет. Судячи по перших даних, шофер не знаходився в стані алкогольного сп"яніння або під дією наркотичних речовин, але, можливо, пережив у цей момент гострий діабетичний напад, що притупив його реакцію.

Імовірно, він на мить знепритомнів і натиснув педаль газу, замість того, щоб загальмувати. Винуватець інциденту у свою чергу також госпіталізований, пише Форум.
Зараз ви читаєте новину «Opel протаранив групу велосипедистів в Італії: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі