вівторок, 02 вересня 2008 11:32

Онука Черновецького навчається там, де й онука Ющенка (ФОТО)

Анатолій Кінах з дружиною Мариною привели свою доньку Софію в третій "А" клас найстарішої школи столиці - ліцей N100 "Поділ".

Після урочистої лінійки сімейство піднялося на третій поверх - до класного кабінету Софійки. Річ у тому, що на День знань дирекція ліцею вирішила зробити для батьків виключення і дозволити їм посидіти на першому уроці, пише КП в Україні.

- Я дуже гордий за нашу донечку, - розчулився Анатолій Кирилович. - Вона так легко адаптується в школі після літніх місяців!

За словами політика, в подільський ліцей доньку віддали за традицією: у ній вчилися мама Марини Кінах, сама дружина і її старші доньки, Наташа і Зоя.

Зараз ліцей просто "притягує" до себе дітей відомих людей: тут вчаться онучка київського мера Аліна Черновецька і онучка президента Домініка Ющенко.

У школу онучка столичного градоначальника Аліна приїхала разом з донькою Леоніда Черновецького Христиною.

Як розповіла "Сегодня" сама Христина, вони трохи проспали перший дзвінок: "Ми ледве встали о 7 ранку, оскільки пізно вночі повернулися додому з аеропорту.

Ви уявляєте, зібралися, вийшли на вулицю і раптом зрозуміли, що забули рюкзак. Потім за ним повернулися і трохи не запізнилися".

Зі шкільних предметів у Аліни найулюбленіший - англійський, нареченого у неї поки немає, просто тому що ніхто з однокласників їй не подобається, пише VIP.

Зараз ви читаєте новину «Онука Черновецького навчається там, де й онука Ющенка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі