четвер, 26 липня 2007 10:07

Онук відомого російського режисера вбив трьох людей в США (ФОТО)

Онук прославленого російського театрального режисера звинувачується в США в звірячому злочині, який забрав три людські життя.

Як повідомила в середу газета New York Post, 26-річний Джошуа Коміссаржевський і його 44-річний напарник Стівен Хейес зробили днями зухвале нічне вторгнення в будинок лікаря-ендокринолога Уїльяма Петіта в містечку Чешир (штат Коннектикут).

При цьому грабіжники задушили господарку будинку, побили і зґвалтували двох доньок, а потім підпалили будинок. До напівсмерті побитому бейсбольними бітами і кинутому зв"язаним в підвалі будинку господареві, відомому в штаті лікарю, вдалося дивом вибратися з будинку, що палав.

Дружина Петіта, 48-річна Дженніфер була знайдена задушеною, а доньки - 17-річна Хейлі і 11-річна Мікаела - померли від отруєння продуктами горіння. Над узятими в заручниці дівчатами знущалися близько 6 годин, при цьому точно встановлено, що одна з них була зґвалтована.

У минулий вівторок Коміссаржевській і Хейес були доставлені до суду в штаті Коннектикут, де їм були пред"явлені звинувачення в замаху на статевий злочин при обтяжливих обставинах, викраданні людей, насильницькому вторгненні в нічний час в чуже житло з метою скоїти в там тяжкий злочин, крадіжці та підпалі.

Варто відзначити, що незадовго до скоєння злочину обох злочинців було умовно звільнено з в"язниці. З причини особливої небезпеки рецидивістів для суспільства суддя залишив їх під вартою, призначивши заставу в 15 млн. доларів. Перше слухання їх справи відбудеться 7 серпня.

Дитинство Коміссаржевського пройшло в парі кілометрів від будинку 50-річного Петіта. Його батько Бен, який відійшов від свого бізнесу, і мати Джуд все ще живуть в цьому сімейному будинку.

Джошуа є онуком знаменитого російського режисера, педагога і теоретика театру Федора Коміссаржевського. До від"їзду за межу в 1919 році він поставив численні спектаклі на столичній сцені, зокрема в Малому і Великому театрах.

Помер Федір Коміссаржевській в 1954 році в США. Його сестра Віра Коміссаржевська була знаменитою російською актрисою, яка виблискувала на сцені Александрійського театру в Петербурзі. Джошуа Коміссаржевській також доводиться племінником відомому в рекламному бізнесі Нью-Йорка бізнесменові Крістоферу Коміссаржевському, і правнуком покійному Джону Чемберлейну - відомого колумніста The Wall Street Journal, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Онук відомого російського режисера вбив трьох людей в США (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі