пʼятниця, 21 грудня 2007 19:48

Онучка Уїнстона Черчиля не пережила арешту сина

Онучка колишнього прем"єр-міністра Великобританії Уїнстона Черчиля Арабела Черчиль померла в англійському місті Гластонбері.

58-річна жінка, відома своєю добродійною діяльністю, була хвора на рак. Не дивлячись на те, що вона відмовилася від проведення хіміотерапії, лікарі вважали, що вона може прожити ще декілька місяців.

Проте Черчиль померла не від хвороби. Напередодні вона пережила сильне потрясіння від звістки про те, що її син проведе найближчий час у в"язниці.

Нагадаємо, напередодні її син Ніколас Джейк Бартон, засуджений до трьох років позбавлення волі за наркоторгівлю. Бартону загрожувало до 20 років в"язниці, проте суддя врахувала його сімейні обставини та обмежилася терміном в три роки з правом умовно-дострокового звільнення через 20 місяців.

Онучка Уїнстона Черчиля присвятила все своє життя добродійності. Один із засновників музичного фестивалю в Гластонбері, вона організувала в його рамках спеціальну "дитячу зону" для збору засобів на добродійні цілі.

Арабелі Черчиль також належить ідея заснування Всесвітнього дитячого добродійного фонду, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Онучка Уїнстона Черчиля не пережила арешту сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі