вівторок, 25 грудня 2007 12:39

Онкологи помилково видалили жінці груди (ФОТО)

 

Неправильно поставивши страшний діагноз, медики видалили груди Тетяні Є. Про те, що вердикт онкологів виявився жахливою помилкою і хірургічне втручання не було необхідним, Таня дізналася лише після того, як виписалася з лікарні.

Історія почалася ще у рідному для Тетяни Актюбінську. Для обстеження дивного ущільнення в грудях місцеві лікарі відправили дівчину до обласного онкодиспансера. Спочатку Тетяні поставили діагноз: фіброаденома. Проте результати додаткового обстеження прозвучали як вирок: дольковий рак молочної залози. Не давши пацієнтці схаменутися, її негайно направили на операцію по видаленню молочної залози.

Тетяна завагалася у правильності поставленого діагнозу лише після операції.

"Тільки за один місяць онкологи тричі змінювали свою думку, - говорить дівчина. - Моє захворювання називали то так, то так. Тоді я звернулася по допомогу до незалежної лікувальної установи – Московський НДІ онкології імені Герцена."

Столичні світила винесли не менш оглушливий вердикт: ніякого раку у Тетяни не було. Приголомшена дівчина не могла повірити висновку лікарів. Повторне обстеження знов показало - видалення грудей для лікування не вимагалося.

Тетяна звернулася до суду з позовом на дії волгоградських онкологів, що проводили операцію. Днями почалося слухання цієї справи.

"Моя підзахисна вимагає відшкодування і матеріального, і морального збитку у розмірі 14 мільйонів рублів, - говорить адвокат дівчини Ольга Силаєва. – Після того, що сталося у Тані з"явилося відчуття збитковості. Вона боїться, що ніколи не вийде заміж і не зможе народити дитину. Її позбавили звичайного жіночого щастя.", повідомляє  Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Онкологи помилково видалили жінці груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі