вівторок, 29 січня 2008 16:46

Оливки допомагають схуднути і контролювати свою вагу

Речовини, що містяться в оливках, укріплюють клітинні мембрани і слизисті оболонки, благотворно впливають на роботу шлунку, підшлункової залози, печінки і серцево-судинної системи. Допомагають при загоєнні ран, очищають організм від шлаків і токсинів.

"Декілька оливок, що ви проковтнули з кісточкою, - відмінний засіб для очищення кишечника і навіть дроблення дрібних каменів жовчного міхура, - розповідає врач-реабілітолог Людмила Опанасюк. - Літнім людям оливки допомагають укріплювати кісткові тканини, покращують роботу печінки. На відміну від інших рослинних олій, оливкова при нагріванні не виділяє канцерогенних речовин. Вона легко засвоюється організмом і регулює засвоєння солей і жирів."

Крім того, оливки і приготована з них олія - ідеальні дієтичні продукти. Якщо щодня вранці натщесерце випивати по чайній ложці оливкової олії або з"їдати 10-12 оливок, можна контролювати свою вагу, не набираючи зайві кілограми, повідомляє Ukrindustrial.com.

Зараз ви читаєте новину «Оливки допомагають схуднути і контролювати свою вагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі