понеділок, 01 листопада 2010 17:59

Ольга Сумська на 8-річну дочку вдягла перуку (ФОТО)
29

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

У столичному ресторані "Сейф" відбулася вечірка "Хеллоуін по-українськи".

Чоловіки приходили здебільшого у костюмах скелетів та вампірів. Жінки переодягалися у відьом, вампірш і костюми Баби Яги.

З чорними трояндами в руках прийшли Альона Вінницька та Гайтана.

"Ми обидві вжилися в образ кровожерливих відьом, - сказала Гайтана. - Навіть корони купили схожі, хоч ходили по різних магазинах. Тепер ховатимемося по різних кутках ресторану, щоб ніхто не помітив, що однаково вдяглися".

Актриса Ольга Сумська під'їхала у ресторан о 21:30. Привела на вечірку свою молодшу доньку Ганну, 8 років. Переодягла її у Мальвіну, на голову вдягла рожеву перуку. Дитина годину не відходила від матері: "Мамо, мені тут холодно і страшно, пішли додому".

Сумська прохання доньки ігнорує, розхвалює присутніх за їхні костюми.

У національному вбранні прийшла екс-дружина Шуфрича Наталя Ворона і репер Ларсон. Співачка Маша Фокіна одягла на розпатлане волосся гігантські вуха а-ля Міккі-Маус.

На столі у коридорі ресторану виставили кілька бокалів коктейлів "Кривава мері". Офіціанти пропонують його гостям, але ті від коктейлю на основі горілки відмовляються. Просять вина. "Криваву мері" розпивають запрошені фотографи і журналісти. Вечірка тривала до 2 години ночі.

"Хеллоуін то старовинне кельтське свято, - каже етнограф Микола Данченко, який живе у сусідньому від ресторану будинку. - Повидумують дурниці. У нас є свої українські свята: Ніч перед Різдвом, Івана Купала. Але людям завжди цікавішим здається чуже. Переодягаються у духів, відьом, зомбі, небіжчиків та упирів, і влаштовують шабаші. Ходити на такі заходи гріх. Один мій знайомий після того попав у лікарню. Нечисть цієї ночі гуляє, може вселитися у когось і повністю змінити його життя".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська на 8-річну дочку вдягла перуку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі