середа, 04 грудня 2019 12:05

Ольга Кашул потребує пересадки легень

Ольга Кашул  потребує пересадки легень
Операція за кордоном коштує сотні тисяч доларів

У 37-річної Ольги Кашул з Києва виявили складне захворювання легенів. Жінка перебуває у важкому стані в столичній лікарні та потребує пересадки органу. Операція за кордоном коштує сотні тисяч доларів. Рідні просять допомоги.

"Оля до хвороби викладала музику в школі та дитячому садочку. Три роки тому захворіла. Проходила відповідне лікування. Однак влітку цього року захворювання дало сильні ускладнення. Від призначених препаратів стало ще гірше. Ми боролися і вірили, що впораємося з недугою своїми силами. Але зараз Олічка в дуже важкому стані. Залишилася тільки одна можливість і надія - трансплантація легенів", - розповідає Gazeta.ua чоловік Дмитро Хома, соліст Академічного Ансамблю пісні і танцю Державної Прикордонної служби України.

Зараз жінці підбирають препарати, щоб стабілізувати здоров'я.

"У такому стані її не можна транспортувати. Зараз йде пошук клініки за кордоном. Ми будемо боротися до кінця. У нас двоє малих синів. Я знаю, що в людей вистачає своїх проблем. Тому будемо вдячні за будь-яку допомогу"

6 грудня о 19:00 в Київському академічному театрі українського фолькльору "Берегиня" на підтримку Ольги Кашул відбудеться благодійний концерт за участі зірок української естради.

Реквізити для допомоги:

Карти Приватбанку: 4731 2191 0973 3836 або 5363 5420 1087 4478 (Хома Дмитро Миколайович), а також: 5168 7573 8186 5221 ( Кашул Ольга Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «Ольга Кашул потребує пересадки легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі