вівторок, 03 липня 2007 09:39

Олені з"їли плантацію гашишу в Альпах

Студент двадцяти одного року і робочий місцевої фабрики двадцяти років, розбили свою плантацію на північному схилі гори, сподіваючись, що їм вдасться приховати почин від лісників і правоохоронців.

Перешкодили їм місцеві мешканці - олені. Видно, тварини вирішили поласувати соковитими кущиками. Все б нічого, проте, стадо рогатих покуштувавши одурманюючого зілля стали проявляти ознаки "неприборканої веселості" і "п"яної істерії".

Лісники були приведені в стан готовності, коли надійшли перші сигнали про те, що великі стада оленів стікаються в район північного схилу гори.

Після отримання сигналу представники сил правопорядку прибули на місце події і виявили там, крім практично знищеної оленями плантації маріхуани невелике приміщення для сушки канабіса, проте і воно було серйозно пошкоджене.

Адвокати, яких найняли підозрювані , сумніваються в тому, що поліції вдасться довести причетність їх підзахисних до злочину. "Адже докази з"їли олені", - жартує адвокат, повідомляє MIGnews.com.

Зараз ви читаєте новину «Олені з"їли плантацію гашишу в Альпах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі