четвер, 22 травня 2008 11:36

Олексій Ягудін стане Президентом Росії (ФОТО)

 
Сьогодні олімпійський чемпіон з фігурного катання приступає до репетиції комедії "Канікули президента", в якій він грає головну роль.

Сюжет п"єси достатньо простий: гелікоптер, на якому президент здійснює обліт районів Крайньої Півночі, ламається. "Вертушка" вимушена зробити екстрену посадку. Президент, який врятувався, разом зі своїми супутниками знаходить тайгову хатинку, що населяють схильний до віршування дід-фронтовик Полісадов, його син Федір, невістка Надія і мандрівник Зіна. Кожен - зі своїм світоглядом, життєвими установками. Несподівана поява в їхньому житті глави держави породжує велику кількість забавних ситуацій, в які хочеш не хочеш залучається і перша особа.

За словами режисера Ірини Личагіной, їх президент - особа абстрактна. Продюсер спектаклю Олексій Храповицький назвав постановку лісовою казкою в двох актах.

- З одного боку, це філософська притча, комедія, написана білим віршем, - розповів Олексій. - З іншої - в ній є публіцистичність, оскільки автори п"єси використовували статті відомого журналіста, який входить в президентський пул.

Головна інтрига постановки полягає в тому, що на роль глави держави запросили непрофесіоналів - відомого фігуриста Олексія Ягудіна і популярного шоумена, ведучого MTV Олександра Анатол"євича.

- Президент - персонаж з іншого, майже нереального життя, - пояснила "КП" свій вибір Ірина Личагіна. - В той же час він - цар-батечко, народний улюбленець, кумир, майже такий же, як олімпійський чемпіон або телезірка, який, до речі, теж живе своїм особливим життям. І при цьому теж є національною гордістю країни, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Ягудін стане Президентом Росії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі