понеділок, 24 вересня 2018 13:27

Олександру Гегельському на лікування саркоми потрібна допомога

Автор: Фото надане Тетяною Пономаренко
  Олександр Гегельський перебуває в інституті раку в Києві
Олександр Гегельський перебуває в інституті раку в Києві

15-річний Олександр Гегельський зі Шполи на Черкащині перебуває в інституті раку в Києві. У хлопця виявили саркому правої гомілки. Він проходить хіміотерапію. Потім планується операція. Вартість імплантанту становить понад 100 тис. грн.

"У лютому в брата заболіла нога. Він звернувся до лікаря. Той сказав Саші, що був надкол ноги і призначив примочки. Брат 3 тижні лікувався. Але нога дуже розпухла.

Сашу направили до обласної дитячої лікарні. Там виявили саркому і перевели до онкодиспансеру. Після обстеження лікарі сказали, що для потрібної хіміотерапії в них немає відповідного обладнання. І направили до Києва.

Саша вже проходить 5-й курс хіміотерапії. Після шостого має бути операція. Видалятимуть пошкоджену частину кістки і вставлятимуть імплантат. Він коштує понад 100 тис. грн. Для нашої сім'ї - це захмарна сума.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсенію Ніженському на лікування саркоми кістки потрібна допомога

Мама нас змалечку виховувала одна. З батьком розлучилася, бо пив і ображав її. Зараз вона не працює, бо доглядає свою 93-річну матір. Я перебуваю в декретній відпустці. Саша перейшов до 11 класу. Родичів не маємо. Маємо надію лише на небайдужих людей, які відгукнуться і допоможуть нам придбати протез для Саші", - розповіла Gazeta.uaGazeta.ua рідна сестра Олександра Тетяна Пономаренко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 6499 4709 (мати Гегельська Наталія Іванівна).

Контакти Тетяни Пономаренко: 0 (63) 375 62 01.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Гегельському на лікування саркоми потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі