вівторок, 15 травня 2018 13:12

Олександрові Малоховичу з ДЦП на реабілітацію терміново потрібно 11 тис. грн

16-річний Олександр Малохович із міста Умань на Черкащині має діагноз ДЦП. У рік повинен проходити по 2 реабілітації. На лікування в Трускавці потрібно майже 11 тис. грн.

Автор: Фото надане Інною Коломієць
 

"Саша народився семимісячним. Хоч лікарі планували зберігати вагітність. Але помилка медсестри призвела до передчасних пологів. Народжувала я важко. В 3 місяці моя мама звернула увагу, що він не міг тримати іграшку. Але невролог сказала, немає нічого страшного, треба поробити масажі. В рік дитина почала тягати ліву ногу, були проблеми і з рукою. Нас направили в Черкаси і там, як грім серед ясного неба, поставили ДЦП. Із того часу ми їздимо на реабілітацію. В рік треба проходити по дві, постійно робимо масажі. Саша шкутильгає на ліву ногу і рука в лікті погано працює. Після реабілітації за методом Козявкіна в сина зникає тонус. Саша навіть емоційно більш розслаблений. На щастя, хвороба не вплинула на його розумову діяльність. Саша закінчує 10 клас. Здібний, мріє бути журналістом. Наступний курс реабілітації в Трускавці в нас починається з 28 травня. А ми змогли зібрати лише на проживання і харчування. Тому просимо небайдужих людей допомогти на лікування. За 12 днів потрібно заплатити майже 11 тисяч гривень", - розповіла мати Інна Коломієць.

Реквізити для допомоги:

картка Ощадбанку: 5167 4900 8255 2259 (Коломієць Інна Валеріївна), її контакти: 093 619 20 90.

Зараз ви читаєте новину «Олександрові Малоховичу з ДЦП на реабілітацію терміново потрібно 11 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі