вівторок, 30 вересня 2008 19:33

Олександра Стопнюка підрізав курсант Академії Прикордонних військ

19 вересня приблизно о 16.00 на вул. Миру, поблизу продуктового магазину "Вишенька", у місті Старокостянтинові на Хмельниччині, 21-річний Андрій Томашук, курсант Національної академії Прикордонних військ України, вдарив ножем у живіт 18-річного місцевого Олександра Стопнюка. Хлопця у важкому стані доправили до лікарні.

— Того дня курсант академії випив 300 грамів горілки, — розповів слідчий військової прокуратури Хмельницького гарнізону Павло Бурлака. — На вулиці підійшов до незнайомих хлопців і захотів, аби вони купили йому пива. Коли ті відмовили, схопив Григорія Романюка за шию та потягнув за кіоск.

Олександр Стопнюк заступився за друга й відтягнув Томашука від приятеля. Тоді курсант дістав складний ніж.

— Ніж має 12,5 сантиметра, — продовжує Бурлака. — І майже 10-сантиметрове лезо. Ударив Олександра в шлунок. Це спричинило внутрішню кровотечу.

21-річний курсант академії перейшов на четвертий курс. У червні наступного року мав отримати диплом. Батько хлопця також військовослужбовець.

Стан Олександра Стопнюка задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Стопнюка підрізав курсант Академії Прикордонних військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі