субота, 05 січня 2008 16:33

Олександра Абдулова поховали на Ваганьковському кладовищі

Олександра Абдулова поховали на Ваганьковському кладовищі

Актор, народний артист Росії Олександр Абдулов похований в суботу на Ваганьковському кладовищі, повідомляє телеканал "Вести". Церемонія похоронів завершилася залпами артилерійського салюту.

Після відспівування актора в храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Путінках, на якому були присутні тільки рідні та близькі покійного, труну з тілом Олександра Абдулова на своїх плечах перенесли до театру "Ленком" його найближчі друзі. У залі театру відбулася цивільна панахида, яка продовжувалася три з половиною години. На неї прийшли тисячі людей. Через велику кількість охочих попрощатися з актором була перекрита вулиця Мала Дмітровка, де знаходиться театр.

Співчуття рідним і близьким актора, колективу "Ленкома" висловило вище керівництво Росії, а також президент України Віктор Ющенко.

Олександр Абдулов помер 3 січня в Центрі серцево-судинної хірургії імені Бакулева після важкої хвороби. Раніше лікарі діагностували у нього рак легенів в четвертій стадії. Йому було 54 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Абдулова поховали на Ваганьковському кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі