пʼятниця, 05 вересня 2008 16:57

Олександр Пономарьов з дітьми та дружиною розважався в Хорватії (ФОТО)

Відпочиваючи цього літа в Хорватії, сім"я "Срібного голосу України" об"їздила практично всю країну на двох колесах.

Більше всього таке катання сподобалося Вікторії, дружині Олександра Пономарьова.

- Ми дуже багато їздили, - із захопленням в голосі розповіла нам дружина співака.- Не було, напевно, такого місця, куди б ми не заглянули - були в Національному парку, на Плітвіцьких озерах, бачили багато старовинних архітектурних будов. А замість машини вирішили пересісти на скутер - краще все видно!

Відправитися в цю чудову країну подружжю Пономарьових порадили друзі. У відпустку вони їздили великою галасливою компанією - Олександр узяв з собою молодшу дочку Євгенію, півтораоднорічного сина і приятелів. Вікторія теж запросила своїх друзів. Що їм всім там сподобалося, так це живописні пейзажі, чисте повітря і атмосфера спокою та самоти. Курортники ще не раз збираються з"їздити в цю країну.

Не затримуючись довго удома після першої частини відпочинку, подружжя узяло сина і знову махнуло у відпустку. Цього разу - до Трускавця.

- Там вже було все спокійніше. - поділилася Вікторія. - Я майже весь час проводила з сином Сашкою, гуляла, читала.

До речі, Олександр-молодший здивував всіх своїм наслідуванням дорослих - ще на початку цього літа на Кіпрі він навчився пірнати на "раз-два-три" з головою, і в Трускавці з величезним бажанням демонстрував всі свої уміння перед глядачами.

Одним словом, відпочинок зоряної сім"ї вдався на славу. А враховуючи те, що у Пономарьових є ще тижнева путівка в Монако, подарована співакові на день народження, продовження буде, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов з дітьми та дружиною розважався в Хорватії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі