субота, 16 лютого 2008 09:48

Олександр Цекало привіз свою молоду дружину в пологовий будинок (ФОТО)

Термін вагітності 23-річної дружини шоуменаОлександра Цекало Вікторії складає всього два тижні.

Для 47-річного Олександра це найбільш довгоочікувана новина.

Не секрет, що улюбленець мільйонів телеглядачів довго шукав свою єдину. Цекало не раз говорив близьким друзям, що мріє про тихе сімейне щастя і дітей. Нарешті його заповітним бажанням призначено збутися. Вчора в одній з елітних московських клінік лікарі підтвердили, що Віка вагітна і її здоров"ю ніщо не загрожує.

Юна Віка Галушка, рідна сестра колишньої солістки "ВІА Гри", а нині телеведучоїВєри Брежнєвой, зуміла подарувати Олександру Цекало надію на повноцінне сімейне щастя.

Термін вагітності у Віки ще зовсім маленький - всього два тижні. Але це запланована і бажана вагітність, адже Олександр привіз свою дружину, майбутню матусю, на прийом до кращого акушера-гінеколога столиці Марка Курцеру. Дізнавшись про вагітність, щасливі молодята відклали всі свої справи і, вибравши день, присвятили його візиту до фахівця.

Близько п"яти годин вечора особистий водій Олександра на "мерседесі" привіз молодят в один з найкращих московських медичних центрів. Під"їхавши до клініки, Цекало вийшов з автомобіля і, відкривши двері, допоміг вийти Віці, дбайливо притримуючи її за ліктик.

Пробувши в кабінеті лікаря близько півтори години, майбутні батьки, дізнавшись, що вагітність протікає нормально, тримаючись за руки, вийшли з кабінету, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало привіз свою молоду дружину в пологовий будинок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі